Regisztráció/Bejelentkezés

 regisztrálj_mostRegisztráció Bejelentkezés <— ITT
A honlapra való regisztráció a szokásos egyszerű menetet követi, de nem mindenkinek sikerült, vagy nehezen. Ennek egyik oka, hogy nem volt könnyen megtalálható a regisztráció/bejelentkezés linkje, különösen telefonon, ezért ezek most már itt is szerepelnek, illetve a honlap alján is megjelenik link akkor is, ha telefonon nézik.
Egy másik probléma, hogy a regisztráció megerősítésénél bukkant fel akadály:

Egy hibalehetőség, hogy az e-mail fiókban kapott megerősítő link < és > jel között jelenik meg, azonban előfordul, hogy a második > jelet a megerősítő linkhez hozzáteszi a levelező (a freemail rendszerben), és akkor már nem jól működik. Tehát olyankor ezt a > jelet törölni kell a végéről. De lehetőleg ne is freemail .hu e-mailt használjunk, mert az egy eléggé elavult rendszer és máshol is adódnak vele ilyen gondok. A gmail.hu pl. teljesen jól működik.
Természetesen a közölt elérhetőségeken meg lehet keresni ha bármi probléma adódik.

A két fontos link még egyszer: Regisztráció Bejelentkezés

A honlap használata
A honlapra való bejelentkezés után minden felhasználó a “Szerző” jogosultsággal rendelkezik, ami egy viszonylag magas szint, és eléggé sok lehetőséget kínál, mivel lehet bejegyzést írni, hozzászólni az oldalakhoz vagy a bejegyzésekhez, lehet írni a fórumba is és lehet fájlokat is feltölteni.

A legfontosabb lehetőségek:
-Fenn a ház ikonnál a honlap megtekintése, és azon belül a fórumba írás, vagy hozzászólás írása.
-A +Új ikonnál új bejegyzést írhatunk, vagy médiaelemet tölthetünk fel, amit a bejegyzésekhez felhasználhatunk. Utólag is lehet szerkeszteni a bejegyzéseket. Az így készült bejegyzés ugyanolyan oldal, mint a többi a honlapon, a “Bejegyzések” részen jelennek meg a legutóbbiak, illetve az archívumban.
-Jobbra fenn lehet az adatlapot szerkeszteni, avatart feltenni, stb.
-A WordPress jel rengeteg WordPress információt kínál, lehet felfedezni.


Scroll to Top