30 napos kihívás – előzetes

   Hamarosan indul a 30 napos kihívás a pozitív gondolkodás kialakítására! Ha készen állsz, csatlakozz Te is! (Már elkezdődött: részletek ITT)
A kezdő időpont: 2018. október 9.
Nagyon sokszor halljuk, olvassuk, hogy milyen fontos a pozitív gondolkodás, egy pozitív mentális attitűd kialakítása. Viszont azt, hogy pontosan mi is ez és hogyan érhetjük el ténylegesen, arra kapunk ugyan mindenféle tanácsot, ami vagy működik, vagy nem. Gyakran azok is csak szeretnék ezt elérni, akik a tanácsokat adják 🙂
Téged is bosszant, hogy nem mondják meg lépésről lépésre, mégis hogyan lehet ezt a szokást elsajátítani? Ezúttal valóban itt van a kipróbáltan működő, egyszerű megoldás!
    Earl Nightingale: A legfurcsább titok című műve egyrészt jól érthetően elmagyarázza, miért olyan nagyon fontos, hogy mire gondolunk,  másrészt nem marad meg a tanácsok szintjén, hanem tartalmaz egy 30 napos, gyakorlati programot is a gondolkodásuknak és ezáltal életünknek pozitív irányba való kormányzásához, amit nagyon érdemes végigvinni.
Ez a rendkívül inspiráló írás igen gyorsan bestseller lett és sok millió embernek segített.
A program lényege, hogy a felmerülő negatív gondolatainkat észleljük, majd lecseréljük pozitívokra, célszerűen egy fontos elérendő célunk pozitív képére. Ez látszólag könnyű és pofonegyszerű, az emberek nagy többsége mégsem ezt teszi. Ugyanis ehhez szükséges a gondolatok uralásának képessége és a legtöbben csak csekély mértékben képesek a gondolataikat uralni – ez a program gyenge pontja.
Viszont Franz Bardon legalapvetőbb szintű gyakorlatainak segítségével az is sikerrel járhat, aki még nem rendelkezik a szükséges képességekkel.

   Hamarosan bővebb ismertető is felkerül. Ez az előzetes írás arra szolgál, hogy akit érdekel, felkészülhessen, elsősorban a gondolaturalás megtanulásával.
Nagyon ajánlatos a mindössze 45 perces hanganyagot (Earl Nightingale: A legfurcsább titok) meghallgatni (pl. a Youtube-on). Természetesen a könyvet is érdemes beszerezni.
   Ajánlott:
-Gondolaturalás. Ez elsajátítható Franz Bardon: Az igazi beavatás útja első fokozat szellemi gyakorlatait elvégezve (az elsőt és a harmadikat kell használni). Ez az elsődleges eszköz a pozitív gondolkodás kialakításához.
Ez a könyv megtalálható a könyvajánlóban, és további segítség olvasható a Bardon kézikönyvben.

-Önszuggesztió, Agykontroll (főleg szokáskontroll). A gondolatokat önszuggesztió révén is lehet pozitív irányba terelni. Pl. alfában elképzeljük, hogy elménkben takarítunk, gyomtalanítunk, alkatrészt cserélünk – mindenki a neki leginkább kézenfekvő szimbolikus képet alkalmazhatja a gondolatok cseréjére.


Scroll to Top